Anonymous Twitter Erdoğan - Anonymous Tan Erdogan A Yeni Tweet 350 Milyar Dolar / Facebook twitter whatsapp eposta print google news.

Anonymous Twitter Erdoğan - Anonymous Tan Erdogan A Yeni Tweet 350 Milyar Dolar / Facebook twitter whatsapp eposta print google news.. 23 mart 2014, 13:12 anonymous, erdoğan'a savaş mı açıyor? Twitter hesabında erdoğan ve ailesinin yapılan yolsuzluklardan 100 milyarlarca dolar kazandığını iddia eden anonymous paraların tutulduğu bankaların isimlerini tek tek yazdı. 7m'luk twitter hesabından koskoca anonymous türkçe tweet atarak ekonomiyle dalga geçti. Dünyanın en ünlü hacker grubu anonymous, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a bir mesaj gönderdi. Erdoğan'dan çok sert paralel yapı çıkışı.

Anonymous üyesi, biz türkiye'nin banka sistemini çökerteceğiz. Akp'den herhangi bir açıklama yok!.pic.twitter.com/2ogckyd6rt. Hacker grubu anonymous'tan erdoğan'a 'berkin elvan' örneğiyle tepki. Kullanmamızı önerirsin? sorusunun yöneltildiği anonymous hesabında, şu seçenekler sıralandı Erdoğana türkçe mesaj anonymous kimdir anonymous maskesi anonymous mesaj anonymous reis anonymous twitter hacker anonymous son dakika.

Turk Siyasi Tweet Ruzgarina Anonymous Da Katildi
Turk Siyasi Tweet Ruzgarina Anonymous Da Katildi from i0.wp.com
Ardından gidici liderler arasına 3 kişi ekledi ve o kişiler arasında recep tayyip erdoğan'da vardı. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a bir mesaj gönderdi. Erdoğana türkçe mesaj anonymous kimdir anonymous maskesi anonymous mesaj anonymous reis anonymous twitter hacker anonymous son dakika. Hacker grubu anonymous'tan erdoğan'a 'berkin elvan' örneğiyle tepki. Anonymous, sosyal medya hesabından, reis, bize hsbc, vakıfbank, deutschebank ve credit suisse'yi anlat. .grubu daha öncede cumhurbaşkanı erdoğan'ın banka işlemleri hakkında mesajlar yayınlamıştı. Anonymous hesabından yapılan paylaşımlar şöyle Hacker grubu anonymous, erdoğan hükümetinin twitter'ı yasaklaması sonrası geçtiğimiz saatlerde youtube kanalında bir video yayınladı.

Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, işi̇d'e destek veren 5 bin 500 kişinin ismini ve twitter hesabını hacklediğini açıkladı.

Kısa süre sonra erdoğan ile ilgili ikinci bir tweet atan hesapta i̇ngilizce ve türkçe olarak the 2021 will be the beginning of the end for erdogan. Anonymous twitter, anonymous erdoğan , anonymous cumhurbaşkanı , anonymous türkiye. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, işi̇d'e destek veren 5 bin 500 kişinin ismini ve twitter hesabını hacklediğini açıkladı. Anonymous üyesi, biz türkiye'nin banka sistemini çökerteceğiz. Ünlü hacker grubu anonymous (@youranonnews) erdoğan hakkında tartışma yaratacak tweetler atıyor. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, erdoğan'a bir mesaj gönderdi. .ünlü hacker grubu anonymous resmî twitter hesabı @youranonnews'ten i̇ngilizce ve türkçe erdoğan bir the 2021 will be the beginning of the end for erdogan. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a bir mesaj gönderdi. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous sosyal medyadan yaptığı paylaşımda berat, bilal ve yiğit'le iç ettiğiniz yüz milyarlarca dolar'ı anlat. ifadelerini kullandı. 'türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye'de 'teröristlere yardım' ettiği sürece biz saldırılarımıza. Öten yandan, ''anonymous'' hesabın kapatılmasının ardınan ''theanonmessage2'' adıyla yeni bir twitter hesabı açarak mesaj göndermeye başladı. Anonymous'un ilk sahneye çıkışının 2003 olduğu belirtiliyor. Facebook twitter whatsapp eposta print google news.

Erdoğan'ın twitter hakkındaki sözlerini aktararak sosyal medyaya nasıl bir savaş açtığını ifade eden anonymous, başbakan'ın kendi halkından korktuğunu söyledi. Anonymous'un bu seferki hedefi akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan oldu. Kullanmamızı önerirsin? sorusunun yöneltildiği anonymous hesabında, şu seçenekler sıralandı Erdoğana türkçe mesaj anonymous kimdir anonymous maskesi anonymous mesaj anonymous reis anonymous twitter hacker anonymous son dakika. Akp'den herhangi bir açıklama yok!.pic.twitter.com/2ogckyd6rt.

Anonymous On Twitter Erdogan Is A Dictator
Anonymous On Twitter Erdogan Is A Dictator from pbs.twimg.com
.grubu daha öncede cumhurbaşkanı erdoğan'ın banka işlemleri hakkında mesajlar yayınlamıştı. Ünlü hacker grubu anonymous (@youranonnews) erdoğan hakkında tartışma yaratacak tweetler atıyor. Anonymous hesabından yapılan paylaşımlar şöyle Erdoğan'dan çok sert paralel yapı çıkışı. 'türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye'de 'teröristlere yardım' ettiği sürece biz saldırılarımıza. Kullanmamızı önerirsin? sorusunun yöneltildiği anonymous hesabında, şu seçenekler sıralandı Facebook twitter whatsapp eposta print google news. Akp'den herhangi bir açıklama yok!.pic.twitter.com/2ogckyd6rt.

Erdoğan'dan çok sert paralel yapı çıkışı.

Anonymous twitter, anonymous erdoğan , anonymous cumhurbaşkanı , anonymous türkiye. Bu paylaşım sebebiyle anonymous grubunun üst rütbelerinde türk üyelerin de bulunduğu iddia edildi. Akp'den herhangi bir açıklama yok!.pic.twitter.com/2ogckyd6rt. Anonymous'un bu seferki hedefi akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan oldu. Öten yandan, ''anonymous'' hesabın kapatılmasının ardınan ''theanonmessage2'' adıyla yeni bir twitter hesabı açarak mesaj göndermeye başladı. Hacker grubu anonymous, erdoğan hükümetinin twitter'ı yasaklaması sonrası geçtiğimiz saatlerde youtube kanalında bir video yayınladı. Twitter hesabında erdoğan ve ailesinin yapılan yolsuzluklardan 100 milyarlarca dolar kazandığını iddia eden anonymous paraların tutulduğu bankaların isimlerini tek tek yazdı. Cumhurbaşkanı erdoğan yeniden ak parti genel başkanı seçildi. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a bir mesaj gönderdi. Anonymous grubundan hackerlar, twitter'ın askıya aldığını açıkladığı 125,000 işi̇d yanlısı hesabın ise twitter'ı tehdit eden ya da. Anonymous'un ilk sahneye çıkışının 2003 olduğu belirtiliyor. Anonymous, sosyal medya hesabından, ''reis, bize hsbc, vakıfbank, deutschebank ve credit suisse'yi anlat. Anonymous üyesi, biz türkiye'nin banka sistemini çökerteceğiz.

Anonymous twitter, anonymous erdoğan , anonymous cumhurbaşkanı , anonymous türkiye. .grubu daha öncede cumhurbaşkanı erdoğan'ın banka işlemleri hakkında mesajlar yayınlamıştı. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a bir mesaj gönderdi. Videoda açıkça erdoğan hükümetini hedef aldıklarını ve belgeleri ortaya çıkarıcaklarını söylüyorlar. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, abd'deki gösterilerin ardından yeniden harekete geçti.

Erk Acarer On Twitter 1 7 Milyona Yakin Takipcisi Olan Uluslararasi Hacker Grubu Anonymous 2 Gecedir Ust Uste Turkce Tweet Atiyor Bu Twitler Ile Ilgili Goruslerimiz Su Https T Co Xsghiopjgv
Erk Acarer On Twitter 1 7 Milyona Yakin Takipcisi Olan Uluslararasi Hacker Grubu Anonymous 2 Gecedir Ust Uste Turkce Tweet Atiyor Bu Twitler Ile Ilgili Goruslerimiz Su Https T Co Xsghiopjgv from pbs.twimg.com
Hacker grubu anonymous, erdoğan hükümetinin twitter'ı yasaklaması sonrası geçtiğimiz saatlerde youtube kanalında bir video yayınladı. 23 mart 2014, 13:12 anonymous, erdoğan'a savaş mı açıyor? Anlat ki senin gibi bir ustadan feyz alalım! ifadesinde bulunmuştu. Anonymous'un ilk sahneye çıkışının 2003 olduğu belirtiliyor. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a bir mesaj gönderdi. Anonymous, sosyal medya hesabından, ''reis, bize hsbc, vakıfbank, deutschebank ve credit suisse'yi anlat. Reis, bize hsbc, vakıfbank, deutschebank ve credit suisse'yi anlat. Öten yandan, ''anonymous'' hesabın kapatılmasının ardınan ''theanonmessage2'' adıyla yeni bir twitter hesabı açarak mesaj göndermeye başladı.

Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı erdoğan yeniden ak parti genel başkanı seçildi. .grubu daha öncede cumhurbaşkanı erdoğan'ın banka işlemleri hakkında mesajlar yayınlamıştı. Twitter hesabında erdoğan ve ailesinin yapılan yolsuzluklardan 100 milyarlarca dolar kazandığını iddia eden anonymous paraların tutulduğu bankaların isimlerini tek tek yazdı. Hacker grubu anonymous'tan erdoğan'a 'berkin elvan' örneğiyle tepki. Ardından gidici liderler arasına 3 kişi ekledi ve o kişiler arasında recep tayyip erdoğan'da vardı. Anonymous grubundan hackerlar, twitter'ın askıya aldığını açıkladığı 125,000 işi̇d yanlısı hesabın ise twitter'ı tehdit eden ya da. 'türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye'de 'teröristlere yardım' ettiği sürece biz saldırılarımıza. Dünyaca ünlü hacker grubu anonymous, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a bir mesaj gönderdi. Reis, bize hsbc, vakıfbank, deutschebank ve credit suisse'yi anlat. Anonymous üyesi, biz türkiye'nin banka sistemini çökerteceğiz. Erdoğan'dan çok sert paralel yapı çıkışı. Anonymous hacker grubu, twitter hesabı'ndan cumhurbaşkanı erdoğan'a ; 7m'luk twitter hesabından koskoca anonymous türkçe tweet atarak ekonomiyle dalga geçti.

Anonymous, sosyal medya hesabından, reis, bize hsbc, vakıfbank, deutschebank ve credit suisse'yi anlat twitter anonymous. Anonymous hesabından yapılan paylaşımlar şöyle

Post a Comment

0 Comments